Καλάθι αγορών

Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο.

Το ιστολόγιο του/της NIKOS

Ένα από τα συχνότερα προβλήματα που απασχολεί τον ανδρικό πληθυσμό, συνήθως μετά την ηλικία των 50, είναι ο προστάτης. Τι θέτει σε κίνδυνο την υγεία του και πώς θα την προστατέψετε; Σας παρουσιάζουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές των ειδικών για να μην μπείτε σε περιπέτειες.

Όταν εισέλθουν στο ανθρώπινο σώμα, μπορούν να μετακινηθούν οπουδήποτε θελήσουν: στα μάτια, στους ιστούς αλλά και στον εγκέφαλο. Αποτελούν μυστήριο για τους γιατρούς, καθώς ελίσσονται περίτεχνα και καθιστούν βορά τον ξενιστή τους.

Όταν εισέλθουν στο ανθρώπινο σώμα, μπορούν να μετακινηθούν οπουδήποτε θελήσουν: στα μάτια, στους ιστούς αλλά και στον εγκέφαλο. Αποτελούν μυστήριο για τους γιατρούς, καθώς ελίσσονται περίτεχνα και καθιστούν βορά τον ξενιστή τους.

Η βιταμίνη D είναι πολύτιμη, αφού ο ρόλος της είναι καταλυτικός στην αποθήκευση του ασβεστίου από τον οργανισμό. Παρ’ όλα αυτά, σε μια ηλιόλουστη χώρα, όπως η Ελλάδα, οι επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι, αντί για πλεόνασμα, έχουμε μάλλον έλλειμμα της βιταμίνης αυτής! Η ανεπάρκεια βιταμίνης D αφορά όλες τις ηλικίες στην Ελλάδα, αλλά τα ποσοστά ανεβαίνουν πολύ στους μεγαλύτερους: Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, περίπου το 60% των Ελλήνων άνω των 65 ετών έχουν ανεπάρκεια βιταμίνης D.

Η εμπορική διαχείριση i-spirit gym διαθέτει αυτοματισμούς για την παρακολούθηση και την ηλεκτρονική τιμολόγηση των γυμναστηρίων.

Το crm και η εμπορική διαχείριση i-spirit σας προσφέρει οργάνωση, οικονομία και έλεγχο στο γυμναστήριο σας. Το λογισμικό i-spirit σας προσφέρει:

Γυμναστική με βάρη

Το δέρµα στο στήθος καταπονείται περισσότερο από ό,τι σε άλλες περιοχές του σώµατος.
Το βάρος των µαστών, οι αυξοµειώσεις στον όγκο τους ανάλογα µε τη φάση του κύκλου,
οι µεταπτώσεις στο βάρος, η εγκυµοσύνη και η γαλακτοφορία το ταλαιπωρούν.
Το αποτέλεσµα είναι χαλάρωση. Συγχρόνως, οι ήπιες µέθοδοι της αισθητικής ιατρικής αναλαµβάνουν να τονώσουν τη λειτουργία των ινοβλαστών, ώστε να προσφέρουν σύσφιγξη και να δώσουν µια µικρή αίσθηση ανόρθωσης. Για τις πιο τολµηρές, προτείνεται η µεταφορά λίπους, δηλαδή η αύξηση µε ένα υλικό που προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισµό.

To σύγχρονο λογισμικό για το ιατρείο σας που βάζει σε τάξη τους λογαριασμούς με μια απλή κίνηση.

Το πρόγραμμα διαχείρισης ιατρείων είναι απαραίτητο για την οργάνωση των ραντεβού από τον Ιατρό ή τη γραμματεία. Εκδίδει ηλεκτρονικά τις αποδείξεις σας και ξεμπερδεύει τους λογαριασμούς σας με ασφάλεια.

Το λογισμικό σας προσφέρει:

Η αποτρίχωση στην περιοχή του εφηβαίου είναι πλέον ιδιαίτερα διαδεδομένη στην σύγχρονη κοινωνία σε τέτοιο βαθμό, ώστε να θεωρείται σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και «αφύσικο» το να μην γίνεται τακτικά. Ωστόσο, όπως αναφέρει το onmed.gr, η αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας μπορεί να κρύβει σημαντικούς κινδύνους για την υγεία της ίδιας και του συντρόφου της.

GΓράφει o Δημήτριος Ρηγόπουλος,MD, PhD Στρατιωτικός Ιατρός, Παθολόγος-Διαβητολόγος Ο γιατρός μπορεί να γνωρίζει και να σχεδιάζει μια φαρμακευτική αγωγή, δεν αρκεί όμως αυτό. Ο ασθενής πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία και να φτιάξει το δικό του πλάνο δράσης. Ένα πλάνο που θα μπορούσε να έχει την παρακάτω μορφή: Πρώτο Στάδιο • Βεβαιώνομαι ότι έχω τις ικανότητες να χειριστώ τον Διαβήτη μου. • Μαθαίνω τα πάντα για τον Διαβήτη. • Αντιμετωπίζω τα εμπόδια. Δεύτερο Στάδιο • Μαθαίνω πώς να σχεδιάζω ένα υγιεινό διαιτολόγιο, • Μαθαίνω ποια άσκηση μου κάνει καλό • Καταγράφω τακτικά το σάκχαρο μου

Σελίδες

Εγγραφή στο RSS - Το ιστολόγιο του/της NIKOS
Go to top